نمونه پارچه های تبلیغاتی را نمی توانی به سادگی، تبدیل به رومیزی، روتختی و نظایر این ها کنی! سوزن ها هم تمایلاتِ شخصیِ خود را دارند.
20:15
از جشنِ قهرمانیِ به تعویق اُفتاده تا سردرگُمیِ هوادارانی که نمی توانند حَتّی ارتشِ سرخ پوشِ قهرمان شان را، کَم رَمَق تصوُّر کنند. .
خبرهای فوتبالِ سطحِ پایینِ پُر زخم را، نمی توانم دنبال کنم. آدم نَه اعصابش را دارد و نَه حوصله اش را. چرا باید تقریباً همه چیز، این قَدر ناامیدکننده و دل گزا باشد؟!
20:53
هرگز نمی دانی که لحظه ی بعد، چه خواهد شد. نمی دانی چه بر سَرَت می آید و امّا این هم قلبت را می فشارد که تصمیم های تو، چندان بی تأثیر نیست.
1:44
برخی آدم ها، یادت می اندازند که چه قَدر بدبختی، برخی دیگر نداشته هایت را به یادت می آورند، برخی هم کمکت می کنند تا فقدان هایت را پیدا کنی، خیلی شبیهِ هم اند و اکثر آن اَقلی که خوشبختی اند و کمک و دارایی، آه چه خوب اند.
ساعت که دوازده شب را نواخت، غربتم شد، تنهایی را حِس کردم. به پیری فکر کردم، فقط چند ثانیه! وقتی پیری و تنها، چه قدر سخت است؛ وقتی کودک و یا نوزاد، وای غیرِ قابلِ تحمل. حالا فرض کن آن کودکی، آن نوزادی، . من همینم.
4:03
ترسِ نَفَس نکشیدنِ مادر. .
بی امان، پُر تشویش، جراحت دهنده ی جوارحِ جسم و جانم، همه چیز در این ترس می تواند جمع شده باشد، این قَدر عظیم و سَهمگین!
No one knows what will happen the next moment.
Learn, memorize, learn by heart, commit to memory, get down pat, con!
I want that they pay attention to my clever tips and tricks, This is for their own benifit
نمی ,هم ,قَدر ,اند , ,آدم ,یادت می ,اند و ,نمی دانی ,هایت را ,را نواخت،

درباره این سایت